Godmorgen fredag kære delejere af Team Lundens anpartsheste.

Så er det blevet maj som betyder nedtællingen nærmer sig de store årgangsløb i 2020.

For Earl Grey har vi betalt indskud i henholdsvis Dansk Trav Derby, Jydsk 4-Årings Grand Prix og Grand Circle 4-Års Championatet for hingste og vallakker. Kvalifikationssløbene til Jydsk 4-Årings Grand Prix køres i næste måned.

Forløber alt på skinner, når Earl Grey angiveligt to løb forinden således han kommer til kvalifikationerne i Aarhus med fem løb i benene i år.

For Luna Brodda har vi betalt indskud i Svenskt Trav Derby og Breeders Crown. Kvalifikationerne til Svenskt Trav Derby afvikles i slutningen af august, så Luna Brodda får givetvis fire-fem starter inden det brager løs på den modsatte side af Øresund.

Vi har indtil videre været utrolig heldige og få derbyfinalister i tre ud af fire år.

I vores premiereår 2016 med Apollo Damgård som blev sjette og sidste præmietager i finalen, i 2017 med Bali som blev toer i finalen og så i fjor hvor Dream Girl vandt Dansk Hoppe Derby som outsider til 14 gange pengene.

Forløbet med vores anpartsheste har hidtil været som en film med præmier for over 2.040.000 kroner på mindre end 48 måneder.

God weekend.