Godmorgen fredag kære delejere i Team Lundens anpartsheste.

Så er det i dag Earl Grey skal gøre start nummer to i regi Team Lunden.

På søndag er det fire uger siden han debuterede med sejr. Konkurrencen er hårdere i Odense i dag men akkurat i skrivende stund er han favorit i spillet.

Det kan dog skifte frem mod spilstop som er i sekunderne inden starten klokken 16.07. Træneren Rene Jonassen er optimist og jeg deler opfattelsen og tror på en plads i Top3.

Kommer der præmie med hjem over Storebælt trækker vi lod om denne på mandag 13.00 direkte på Lundens facebook TV.

Pengemaskinen Luna Brodda var på besøg hos den svenske stjerneveterinær Jonas Tornell i går. Hun blev behandlet grundigt.

Svenskeren fandt fire småting.

Ikke noget som forsinker træningen hun træner allerede videre i dag bare i en friskere udgave.

Mange hesteejere har ikke økonomi til at bruge en kapacitet som Jonas Tornell men i Team Lunden går vi ikke på kompromis med noget.

Kun det bedste er godt nok til os. Team Lundens mest vindende hest til dato Bali kostede over 40.000 kroner at friskes op i mellem starterne.

Ikke anderledes end hos en idrætsudøver som også er under kyndig pleje mellem kampene.

Der blev ikke uventet også solgt anpart i Luna Brodda i går.

Målsætningen er uændret med hensyn til sæsondebuten. Træneren Ken Ecce satser på hun starter senest medio april hvor også hovedparten af de øvrige årgangsheste åbner sæsonen.

Ghita Nørby fortsætter med at give anledning til smil under træningen. På søndag møder vi hende til den obligatoriske rundvisning inden Lundens løb.

God weekend.