Godmorgen søndag kære delejere i Team Lundens anpartsheste.

Nye salg i går i Luna Brodda. Talte med Ken Ecce omkring matchningen af hende.

Hendes hovedmål i år er millionløbene hoppederbyet i Sverige og Breeder’s Crown i Sverige men vi har besluttet også at melde hende i hoppeløbet i Aalborg Store Pris weekenden hvor vi var toer med Dream Girl i fjor.

Det bliver primært hoppeløbene vi sigter mod både på udebane og hjemmebane men der bliver også opgaver i klassen for heste med lidt over 200.000 kroner i præmiesum, som vores pengemaskine har indtjent inden vi købte hende.

Hun har indtil videre ikke været udenfor pengene. Ken Ecce har nu haft hende i 2,5 uge og hun føles stærkere og stærkere i træningen.

I morgen mandag håber jeg at få en frisk status update om Earl Grey her en uge efter hans sejrsløb. God søndag til alle